Om meg

Hei!

Jeg er en 23-åring fra vindfulle Sunnmørskysten og jeg har lekt med neglelakk fra jeg var gammel nok til å kjøpe det selv. Og da jeg gikk i barnehagen fikk moren min bekymringsmeldinger fordi jeg hadde lengde på neglene mine, mor fikk rett og slett ikke lov av meg til å klippe de. Som 14-åring piercet jeg neglene med en stiftemaskin og lagde ringer ut av stiftene. Så negler har alltid vært et spesielt emne for meg.

Men min store interesse for akkurat neglelakk slo først inn for vel 4 år siden, først da ble samlingen større og designene kom på neglene. Før den tid var det mobiltelefoner og alt annet (knappene på cd-spilleren min) som fikk gjennomgå. Min første blogg var gaming og neglelakk orientert, og du kan se den her om du skulle være nysgjerrig.

Utdannelsen som negltekniker ennå fraværende, men jeg leser endel i lærebøker da det er det jeg ønsker å satse på en dag.


Håper bloggen min faller i smak, hvis ikke kan du alltids bare dra deg ut igjen men legg gjerne igjen en konstruktiv tilbakemelding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar