Favorittprodukter

Neglebåndskrem   
LUSH Lemony Flutter, denne er tykk, lukter godt av masse sitron, og fukter tørre neglebånd veldig bra. Prisen er det heller ingenting negativt å si om ettersom mengden produkt vil vare en evighet. Jeg kjøper min fra lush.co.uk sine sider siden vi ikke har LUSH i min by.
Det du bør se etter i en slik type krem er et høyt innhold av shea butter, et mirakel for tørr hud. Har lest om mennesker med masse kryssallergier som reagerer på denne ingrediensen så vær obs på det.

Negleforsterker/base
NailTek foundation III, dette produktet er for harde negler men de har tilsvarende produkter for myke eller svake negler. Neglene min fliser seg fort uten dette produktet og det tørker matt. Eneste problemet med å bruke denne til base er at den ikke beskytter helt mot misfarging.

Topplakk
Seche Vite Dry fast top coat er nesten perfekt. Denne topplakken gjør alle lagene om til ett, tørker super raskt og holder lenge. Eneste problemet med denne er at de hurtigtørkende egenskapene gjør at man griser eventuelt håndmalt design utover hvis det ikke er 100% tørt først.

Merker
Nå har jeg vel egentlig ikke ett spesielt merke som er best fordi dette varierer med lakken. Men merket som jeg liker best basert på kolleksjoner og medmennesklighet er definitivt China Glaze. Orly, Deborah Lippmann og O.P.I liker jeg også veldig godt basert kun på lakkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar